Защо да се регистрирам в BG Kennel.org и кой може да се регистрира тук? PDF Печат Е-поща
Автор: Администратор   

Първо ще Ви отговоря на въпроса "Защо да се регистрирам в BG Kennel.org?"

BG Kennel.org е безплатен сайт и винаги ще остане такъв. Той цели опазване и развитие на породите кучета и котки в България. BG Kennel.org открито се противопоставя на развъждането и продажбата на кученца и котенца с неизвестен или недоказан произход, както и на такива с нелегитимни родословия.

Регистрирайки се тук, Вие спомагате за осъществяването на тази кауза. Освен това сайтът е една чудесна и безплатна реклама на българските развъдници по света и у нас. Под всяка публикувана от Вас статия се пишат данни за контакт с развъдчика или клуба на породата. Линковете към личните и клубните Ви сайтове са разрешени и желателни. Роботите индексират този сайт много по-добре от който и да е форум и вашият развъдник  ще се появява по-често и по-напред в търсачките. Сайтът е създаден и  за да има място в мрежата, където желаещите да закупят домашен любимец или да получат информация за породата,  да го направят , но от извора - от Вас - българските развъдчици.

"Кой може да се регистрира в BG Kennel.org?"

Тук могат да се регистрират:

Собственици на регистрирани български развъдници за кучета и котки

Хора на ръководни постове в регистрирани породни клубове и без да имат развъдник.

Хора на ръководни постове в регистрирани киноложки или фелиноложки организации и без да имат развъдник.

На вече получените на е-мейла запитвания от магазини, вносители, ферми и други типове търговци на животни ще отговоря тук:- НЕ, НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА! Платени регистрации няма, няма и да има! Това не е тържище! Свободни рекламни площи в сайта има, но те изключват хора, фирми и организации правещи бизнес с продажба на животни с неизвестен или недоказан произход, както и на такива с нелегитимни родословия.

 
С подкрепата на:
Зоовет трейдинг

Спонсори: [OpenVets.org] [Гоблени] [Британска котка] [Къщи за гости]

SEO и поддръжка: Алиса и #/bin/bash