Регистрация в сайта PDF Печат Е-поща
Автор: Администратор   

За да представите своя развъдник, както и поколенията, които планирате или вече имате, е необходимо да сте регистриран потребител на сайта с ранг "Автор". Това ще отнеме съвсем малко време. Необходимо е само да изпратите e-mail на адрес  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. като предоставите номера, под който е регистриран Вашия развъдник, в съответната киноложка (фелиноложка) организация.

Формат на e-mail-а:

Заглавие: Заявка за авторска регистрация в BG Kennel.org

Съдържание: Имена на развъдчика, име/на на развъдника/ците, породи които развъжда, номер на регистрация в съответната киноложка (фелиноложка) организация, желано потребителско име, желана парола.

Прикачени документи: По възможност изпратете копие от документа за регистрация на развъдника/ците, така ще ни спестите време за проверка на легитимността на последния/те.

След получаването на e-mail-а и проверка на данните ще Ви бъде върнат такъв с одобрение и ще бъде зададен ранг "Автор" на съответният потребител.

Извиняваме се за усложняването на регистрацията в този сайт. Автоматичната  е изключена, за да бъдат избегнати регистрации под фалшиви имена, анонимност и други видове фалшификации. Целта ни е тук да присъстват единствено реално съществуващи развъдници и да се избегне присъствието на вносители, прекупвачи и собственици на зоомагазини.

 
С подкрепата на:
Зоовет трейдинг

Спонсори: [OpenVets.org] [Гоблени] [Британска котка] [Къщи за гости]

SEO и поддръжка: Алиса и #/bin/bash