Какво ново в сайта?
Модул за регистрация PDF Печат Е-поща
Автор: Администратор   

Добавен е модул за улеснена и бърза регистрация в BG Kennel.org. Правилата за регистрация остават в сила. Кой, как и защо може да се регистрира в BG Kennel.org можете да прочетете тук. Новият модул се намира на този адрес. Все пак за регистрация може да се използва и старият начин.

 
Форум в помощ на потребителите PDF Печат Е-поща
Автор: Редактор   

От днес в сайта ни функционира форум в услуга на регистрираните потребители. В него може да зададете всякакви въпроси, засягащи начините за публикуване на текст, снимки и прочие "технически" проблеми. Ако например нещо в менюто не работи, ако текстовият редактор ви върти номера или се затруднявате да качите определена снимка - питайте спокойно. Нашият администратор ще отговори на всички въпроси - това му е работата все пак :)

Форумът е СКРИТ и се намира тук. Когато влезете с потребителското си име, бутонът към него излиза в авторското меню. За нерегистрирани посетители, той е невидим. Надяваме се да ви бъде полезен.

 
Защо да се регистрирам в BG Kennel.org и кой може да се регистрира тук? PDF Печат Е-поща
Автор: Администратор   

Първо ще Ви отговоря на въпроса "Защо да се регистрирам в BG Kennel.org?"

BG Kennel.org е безплатен сайт и винаги ще остане такъв. Той цели опазване и развитие на породите кучета и котки в България. BG Kennel.org открито се противопоставя на развъждането и продажбата на кученца и котенца с неизвестен или недоказан произход, както и на такива с нелегитимни родословия.

Продължение...
 
Регистрация в сайта PDF Печат Е-поща
Автор: Администратор   

За да представите своя развъдник, както и поколенията, които планирате или вече имате, е необходимо да сте регистриран потребител на сайта с ранг "Автор". Това ще отнеме съвсем малко време. Необходимо е само да изпратите e-mail на адрес  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. като предоставите номера, под който е регистриран Вашия развъдник, в съответната киноложка (фелиноложка) организация.

Продължение...
 


С подкрепата на:
Зоовет трейдинг

Спонсори: [OpenVets.org] [Гоблени] [Британска котка] [Къщи за гости]

SEO и поддръжка: Алиса и #/bin/bash