Добре дошли в BG Kennel.org! PDF Печат Е-поща
Автор: Администратор   
Четвъртък, 10 Декември 2009г. 20:20ч.

Искам да приветствам всички с „Добре дошли“ тук.  Сайтът BG Kennel.org е посветен на хората, които развиват породите кучета и котки в България.  Създателите му си дават сметка колко сериозен е техният труд и каква отговорност поемат. Като любители на животните ние също осъзнаваме колко амбициозни са целите, които всеки истински развъдчик си поставя –  да съхрани и по възможност да подобри генофонда на определена порода. При условията, в които се намира пазарът на животни у нас, за това често са нужни години усилия, както и истинска посветеност на тази задача.
Нашият екип се състои от хора, които ценят и обичат животните. Създадохме този сайт, за да бъде в помощ на всички, които виждат в развъждането не безразборно заплождане, продажба и печалба „на всяка цена“, а планиран, контролиран процес, към който се подхожда винаги с внимание. Нашата цел е, надявам се, и ваша цел – да спрем нелегалния внос и продажба на котенца и кученца с „родословия“, писани в задната стаичка, да се противопоставим на тези, които под гръмкото име „развъдник“  устройват ферми за животни, където размножаването се подчинява на една – единствена цел – бърза печалба, без значение как. Ако някой смята съществуването им за правилно, значи той не е добре дошъл при нас.
Този сайт е посветен само и единствено на хората, които смятат развъдната дейност както за привилегия, така и за отговорност. На тези хора сега ние казваме – ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!

Последна промяна от Неделя, 18 Април 2010г. 18:32ч.
 
С подкрепата на:
Зоовет трейдинг

Спонсори: [OpenVets.org] [Гоблени] [Британска котка] [Къщи за гости]

SEO и поддръжка: Алиса и #/bin/bash